Dit is het blog van Louter Promoveren, geschreven door Arjenne Louter. Dit blog staat vol met tips en nuttige informatie, bedoeld om je te helpen succesvol te promoveren. Omdat ik er in geloof dat elke promovendus z’n proefschrift succesvol en op tijd kan afronden. Soms met een vriendelijke steun in de rug. Die steun kan ik je geven. Ik nodig je uit om rond te kijken, te lezen. Je reactie is zeer welkom!

Afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, als communicatiekundige. Communicatie-expert in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Ik heb de afgelopen (ruim) 20 jaar onder andere af en aan gewerkt als docent en onderzoeker academische vaardigheden en communicatie op diverse universiteiten en hogescholen. Bijvoorbeeld bij de Universiteit Utrecht, Hogeschool Windesheim, Universiteit van Twente, Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ken de universitaire wereld van binnen en van buiten.
Daarnaast ervaring als adviseur bij de overheid en als consultant in het bedrijfsleven. Bovendien ervaren mediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten. Ook coach die gebruik maakt van kunstzinnige toepassingen. Procesbegeleider.

Ik heb veel ervaring als trainer en coach in het ondersteunen van (buiten-)promovendi. Begeleid bij de struikelblokken van promoveren, zoals (wetenschappelijk) schrijven, literatuur verwerken, balans werk-privé, motivatie en inspiratie, contact met begeleider, samenwerking, conflicten.

Intussen heb ik duizenden promovendi hulp geboden om succesvol en op tijd te promoveren, door te zorgen voor ondersteuning bij het proces én door te zorgen voor meer zelfvertrouwen en motivatie.

Op aanvraag verzorg ik lezingen, workshops, individuele coaching en incompany trainingen. Voor meer informatie over de hulp en ondersteuning die ik kan bieden: mail me op [email protected]
Klik hier voor mijn overige activiteiten.

IMG_1328

Ingeschreven bij kvk  onder nummer 05070369 als Louter Communicatie.